2012. szeptember 10., hétfő

9. Bejegyzés: Egy rémisztő (állítólag) igaz történet

Egy rémisztő történet

Az ebben a bejegyzésben olvasható történetet több helyről erősítették meg, de sajnos hivatalos bejegyzést sehol nem találtam. Ha a végére érsz, majd megérted, miért… Továbbá erős idegzet, gyomor ajánlott.
A történetben a szereplők nevei és a helyszínek kitaláltak, nem reprezentálnak semmilyen élő személyt, az esetleges hasonlóság csak a véletlen műve.

Hát akkor kezdjük…

Talán 1999 lehetett, London. Két magyar lány, kik jól beszéltek angolul, mindketten viszonylag csinosak voltak, nekivágtak a londoni éjszakának néhány borosüveggel táskájukban. Egyikük neve, a vörösé, Kata, a másiké, a szőkéé, Ivett.
Egy kis külvárosi pub-ban kezdték az éjszakát, ahol két felest gurítottak le, majd a legközelebbi boltban bort vásároltak és mivel ekkor még nem volt tilalom a tömegközlekedései eszközökön való szeszes ital fogyasztásra, benyakalták a bort.
A célterületre érkezvén – valahol a belvárosban – egy táncos szórakozóhelyre léptek be, ahol a belépő kifizetése után hatalmas embertömegben találták magukat és mivel ezen az estén egyikük sem tervezte azt, hogy bepasiznak, csak ketten táncolgattak, csacsogtak ezzel-azzal, és szépen zajlott az este.
Mígnem egy elég jóképű angol srác, Steve néven mutatkozott be, megkörnyékezte Katát, aki már jobban be volt rúgva, mint Ivett. Ivett eleinte hagyta a flörtölést, nem szólt bele, de egy kicsit megsértődött azon, hogy elvileg nem pasizni jöttek, Kata mégis megszegte a ma esti „szabályt”.
Steve és Kata tovább társalogtak, Ivett pedig lenyelte a keserű pirulát, hiszen látta, hogy barátnője a kelleténél jobban érzi magát a barna hajú, szemlátomást harmincas éveiben járó sráccal.
Később Ivett is megtalálta aznap esti párját egy másik férfi személyében, így a két lány végül remekül érezte magát. Kata már olyannyira berúgott, hogy Ivett attól tartott, kidobják őket. Igyekezett leállítani barátnőjét, de kevés sikerrel.
Ivett és ma esti pasija táncolni mentek, és már Ivett is érezte, hogy elég alkohol került szervezetébe, imbolyogni kezdett és úgy döntött, ideje hazaindulni. A saját párjával telefonszámot cseréltek, majd Ivett visszament oda, ahol Kata ült. Ám a lánynak hűlt helye volt…
Ivett végigrobogott a szórakozóhelyen, keresve barátnőjét, mivel nem volt mobil telefonjuk. Sehol nem találta… Még a pasiját, Steve-et sem látta sehol. Két dolog rohanta meg: egyik az, hogy Kata talán remek estét tölt Steve-vel, a másik, hogy aggódott is érte, hiszen Kata már egy órával ezelőtt is alig állt a lábán.
Ivett kiment a szórakozóhely elé, gondolván ott találja Katát, de nem így történt. Ekkor már kezdett ideges lenni arra a gondolatra, hogy egyedül kell majd hazamennie. Ám két sarokkal odébb megtalálta Katát, Steve-vel egy kis sikátorban, és a lány éppen orális szexben részesítette a férfit. Ivett szívéről nagy kő esett le, egyrészt azért, mert Kata mégis rendben van, másrészt azért, mert mégsem kell hazamennie egyedül. Arcán halovány mosollyal visszasétált a klubba, majd már csak kólát ivott és türelmesen várt.
Tíz perccel később Kata visszasétált a klubba, de egyedül. Mosolyogva közölte, hogy Steve-vel telefonszámot cseréltek, és elvileg a mai naptól járnak, holnap máris megy majd fel a lakására egy vacsorára. Ivett gratulált, örült, hogy az este jól végződött.
Nem sokkal később taxit hívtak, és hazamentek. Ekkor még nem tudták, hogy másnap az életük fenekestül felfordul…

Mivel Kata és Ivett egy házban laktak, de külön szobában, Ivett hajnaltájban egy sikolyra ébredt, ami a fürdőszobából érkezett. Kipattant az ágyból, hogy megnézze mi lehet a baj; talán Kata megint talált egy pókot, amiktől irtózott.
A fürdőszoba ajtaja nyitva állt, Ivett belépett, és Katát látta a tükör előtt állni, keservesen sírt. Megfogta a lány vállát és maga felé fordította… És majdnem elhányta magát…
Kata szája környékét vörös, keléses, duzzadt pattanások tucatjai borították. Mindössze hat órája érkeztek haza a buliból. De mi történt? Talán valami mosatlan pohár? Vagy talán…
Ivettnek azonnal beugrott az orális szexes jelenet a kis sikátorban, ám láthatólag Kata erre már nem emlékezett. A pattanások azonban pokolian fájtak, égettek, és valami kellemetlen szagot is árasztottak.
Ivett ugyan bágyadtan ébredt, de már teljesen magához tért, akárcsak Kata, akinek száját már egyre erősebb fájdalom kerítette hatalmába. Valami nemi betegség lehetett az oka, erre gyanakodtak.
Ivett taxit hívott, ekkor mér délelőtt volt, Vasárnap. A kórházba vitették magukat, Kata pedig a szája elé kötött egy rongyot, melyet a taxisofőr nem értett, de Ivett azzal magyarázta, hogy a lányt megverték. A sofőr csak megvonta a vállát, majd a kórházhoz robogott.
Megérkezvén az elsősegély részlegben sürgősséggel orvost kértek, Kata szája pedig már annyira fájt, hogy majdnem üvöltött. Tudni akarták, miféle nemi betegséget szedett össze a sráctól, és mit tehetnek ellene, mert már a kifakadt pattanásokból kifolyó lé is elég bűzös volt.
Az orvos megérkezett, majd beinvitálta őket egy kis kórterembe. Csak hárman voltak odabent, a doki, Kata és Ivett.
Ekkor Kata levette a rongyot és megmutatta a száját… A doki pedig elfehéredett…
A férfi a telefonhoz nyúlt, és miközben hallgatta, hogy mi történt, egy fura számot tárcsázott, majd egy kódszót mondott be, amit a két lány nem értett.
A doki tovább vizsgálgatta a sebeket, de Ivett észrevette, hogy gyakorlatilag a semmibe beszél. Kata pedig már sírt, úgy égett a szája.
Tíz perc telhetett el, a telefon megcsörrent, a doki felvette és csak annyit mondott, hogy igen, még itt vannak.
A következő percben pedig rendőrök rontottak be, és mire Ivett és Kata észbe kapott, máris a földre teperték őket, karjaikat hátracsavarták és egy bilincset tettek rá, miközben hallották azt, hogy le vannak tartóztatva. Ám fogalmuk sem volt miért…
A doki ekkor már ellenségesen nézett rájuk és a hason fekvő nők elé guggolva elmondta mik ezek a pattanások…
Úgy hitték, valami nemi betegség…
De ez nem volt más, mint hullafertőzés…
Ivett és Kata elképedten hallgatták az orvost, majd a rendőrök egymás után kicipelték őket és bevitték az őrsre, gyilkosság gyanúja miatt.
A két lány még aznap megkapta ügyvédjét, majd vallomást tettek. Leírták az orális szexet is, majd Steve személyét is, akihez a rendőrség még aznap ki is ment…
A férfi lakásán pedig három fiatal lány több hónapja halott testét találták meg, és Steve pedig ezeken a testeken élte ki szexuális hajlamait. Elviekben a hullafertőzés megölhet egy embert, ő valamiért immunitást tanúsított, és ezután ment következő prédájáért, Katáért.
Ha Kata száján később jönnek ki ezek a pattanások, akkor másnap elmegy a vacsorára és negyedikként feküdt volna be a három halott lány közé.
A két lányt végül természetesen szabadon engedték, a srácot letartóztatták és ez az ijesztő történet magyar ajkakról ajkakra száll tova már hosszú évek óta…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése